Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » «Кадирівці» у Мелітополі захопили сільськогосподарську техніку та продають її

«Кадирівці» у Мелітополі захопили сільськогосподарську техніку та продають її

«Кадирівці» у Мелітополі захопили сільськогосподарську техніку та продають її

Кадыровцы

Військовослужбовці окупаційних військ на території Запорізької області мародірують та намагаються нажитися на продажі награбованого майна.

За даними зі зведення Генштабу ЗСУ, у Мелітополі так звані «кадирівці» захопили дилерський склад сільськогосподарської техніки та намагаються розпродати майно.

Також є інформація, що військові Росії продовжують здійснювати протиправні дії до місцевого населення тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, військові Росії в окупованому Мелітополі вкрали все обладнання з дилерського центру сільськогосподарської техніки і відправили його до Чечні. Проїхавши понад 700 миль, окупанти не змогли використати будь-яке обладнання, бо воно було заблоковане дистанційно.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 24 вересня окупаційні війська знову завдали ракетного удару по Запоріжжю. Містом зафіксовано щонайменше 5 ворожих «прильотів». Одна з ракет потрапила до житлового сектору, де після почалася пожежа в багатоповерховому будинку. Одна людина загинула, 7 людей поранено.