Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » путін зробив заяву з приводу псевдореферендумів на окупованих територіях

путін зробив заяву з приводу псевдореферендумів на окупованих територіях

путін зробив заяву з приводу псевдореферендумів на окупованих територіях

владимир путин

Президент росії володимир путін заявив, що підтримує проведення «референдумів» на тимчасово окупованих територіях України.

Про це він сказав у своєму зверненні 21 вересня.

Ми не маємо жодного морального права віддати близьких нам людей на поталу катам, не можемо не відгукнутися на їхнє щире прагнення самим визначати свою долю, — заявив путін.

Також президент Росії вважає, що Донецька, Луганська, Херсонська та Запорізька області – це «історичні землі Новоросії».

Путін під час звернення оголосив часткову мобілізацію в Росії. На військову службу будуть закликати тих громадян Росії, які перебувають у запасі і ті, хто проходив службу в лавах збройних сил та має відповідний досвід.

Як писав раніше Inform.zp.ua, мешканцям окупованих територій українська влада радить не відвідувати псевдорефрендуми, які хоче організувати росія.

Нагадаємо, окупанти разом із колаборантами запланували проведення з 23 по 27 вересня псевдореферендумів щодо приєднання до Росії захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.
Що це думають українські політики та міжнародне співтовариство читайте за посиланням.