Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Європейський Союз вимагає вивести російські війська із ЗАЕС

Європейський Союз вимагає вивести російські війська із ЗАЕС

Європейський Союз вимагає вивести російські війська із ЗАЕС

Запорожская АЭС

Оккупационные войска должны покинуть территорию Запорожской АЭС, а вокруг станции должны организовать зону ядерной безопасности. Такое требование выдвинул Европейский союз.

Про це заявив Верховний представник Європейського союзу з питань закордонних справ та безпекової політики Жозеп Боррель.

Європейський союз наполягає на створенні зони фізичної та ядерної безпеки навколо Запорізької АЕС, як раніше пропонував генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі.

Крім того, ЄС вимагає, щоб російські війська залишили територію ЗАЕС.

Нагадаємо, ціни на товари у Запорізькій області триматимуться на контролі. На Запоріжжі, як і по всій Україні, зросли темпи інфляції. Тому керівництво області планує взяти ціни на контроль.