Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти обстріляли Запоріжжя ракетами С-300: нові подробиці

Окупанти обстріляли Запоріжжя ракетами С-300: нові подробиці

Окупанти обстріляли Запоріжжя ракетами С-300: нові подробиці

Запоріжжі сьогодні вночі двічі зазнало ворожого обстрілу. Окупанти випустили більше 10 ракет по місту та сусідньому селу.

Інформацію про руйнування та прильоти підтвердили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Вперше окупанти атакували близько другої години ночі ракетами С-300. Два снаряди потрапили до трансформаторної підстанції біля великого житлового масиву в одному з районів Запоріжжя.

Частково район був знеструмлений, під загрозою знеструмлення були лікарні.

На щастя постраждалих немає. Зруйновано об’єкти соціальної інфраструктури – вибито скло, – сказав голова ЗОВА Олександр Старух.

Вже вранці окупант здійснив чергову ракетну атаку обласного центру, знову застосувавши С-300. Одна ракета потрапила до зеленої зони на березі Дніпра неподалік житлового масиву іншого району міста. Постраждалих немає.

Ще одна – потрапила до одного із сіл Запорізького району. Зруйновано кілька приватних будинків.

Під час обстрілу поранено 70-річну жінку. У неї травми грудної клітки та черевної порожнини внаслідок завалу будинку. Вона перебуває у лікарні під наглядом медиків.

Нагадаємо, протягом доби авіація Сил оборони України завдала 21 удару по окупантам, в ході чого розбила 16 районів зосередження військ Росії та опорних пунктів та 5 позицій зенітних ракетних комплексів.