Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Армія росії обстріляла 26 селищ у Запорізькій області

Армія росії обстріляла 26 селищ у Запорізькій області

Армія росії обстріляла 26 селищ у Запорізькій області

Обстрел Орехова

Окупаційні війська жодного дня не зупиняються обстрілювати мирні населені пункти Запорізької області. На цей раз вони накрили вогнем 26 селищ області.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Минулої доби ворог обстріляв позиції українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну і ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Ольговське, Дорожнянка, Оріхів, Новомиколаївка, Новоданилівка, Білогір’я, Полтавка, Темирівка, Новояковлівка, Успенівка, Щербаки, Гуляйполе, Преображенка, Залізничне, Новоандріївка, Таврійське, Юрківка, Малинівка, Степногірськ, Степове, Кам’янське.

Надійшло 37 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури внаслідок обстрілів російськими окупаційними військами.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські окупаційні війська завдали чергового удару по мирному населеному пункту Запорізької області. Цього разу ворожу атаку зазнало село біля Запоріжжя.