Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російська армія обстріляла майже три десятки селищ у Запорізькій області

Російська армія обстріляла майже три десятки селищ у Запорізькій області

Російська армія обстріляла майже три десятки селищ у Запорізькій області

Окупаційні війська жодного дня не зупиняються обстрілювати мирні населені пункти Запорізької області. Цього разу вони накрили вогнем майже три десятки селищ області.

Про це повідомляє ЗОВА з посиланням на поліцію Запоріжжя

Минулої доби окупанти обстрілювали цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Запоріжжя, Полтавка, Малі Щербаки, Павлівка, Успенівка, Чарівне, Новоданилівка, Омельник, Федорівка, Шевченка, Залізничне, Оріхів, Веселянка, Червоне, Новоіванівка, Ольговка , Степове, Дорожнянка, Щербаки, Білогір’я, Гуляйполе, Кам’янське.

До поліції надійшло 23 повідомлення про руйнування цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, 15 вересня, близько 17:30, окупанти обстріляли Новоолександрівську громаду у Запорізькому районі. Ракети потрапили в поле, спалахнув сухостій.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на Запорізькому напрямі ворог активних дій не проводив. Але обстріл провадився вздовж усієї лінії розмежування. Також помічено роботу тактичної авіації.