Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські пропагандисти підірвалися на машині в Запорізькій області (ВІДЕО)

Російські пропагандисти підірвалися на машині в Запорізькій області (ВІДЕО)

Російські пропагандисти підірвалися на машині в Запорізькій області (ВІДЕО)

У сірій зоні Запорізької області підірвалася машина знімальної групи російського пропагандистського телеканалу «ТВ Центр». Вони зазнали лише невеликих травм, а машина згоріла.

Про це повідомляють на телеканалі пропагандистів.

«Їхали на наші позиції. Пролунав вибух. Водій різко пішов убік. Машина перекинулася. Пам’ятаю, як мене витягли, пам’ятаю, як горіла машина. Потім стріляли у повітря. Мабуть, був безпілотник. Усе живе», — розповідає кореспондент знімальної групи.

У нього діагностували забій шийного відділу, решта членів групи отримали удар грудної клітки.

Пропагандисти їхали з військовим знімати сюжет про «стягування тяжкого озброєння України до Запорізької лінії розмежування». Під час їхньої поїздки «сірою зоною» пролунав вибух.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупанти знову обстріляли Пологівський та Василівський райони. Внаслідок ворожої атаки загинули люди та зафіксовано руйнування інфраструктури.