Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти у Запорізькій області забирають аптеки під своє управління

Окупанти у Запорізькій області забирають аптеки під своє управління

Окупанти у Запорізькій області забирають аптеки під своє управління

Ілюстративне фото

На окупованих територіях Запорізької області російські загарбники продовжують «націоналізувати» майно українців. Окупанти забирають аптеки під свій контроль.

Про це повідомила екс-омбудсменка Людмила Денісова.

На території колишнього Якимівського району росіяни відбирають управління аптеками.

Місцевий самопроголошений голова окупаційної адміністрації повідомив, що всі аптеки району переходять до державного управління Росії, яке також регулюватиме ціни, насамперед на життєво важливі препарати, – розповіла Денисова.

Через такі дії виникає питання, чи жителі окупованих територій зможуть купити необхідні ліки.

Своїми діями рашисти грубо порушують гарантії охорони здоров’я, встановлені населення тимчасово окупованих територій Женевської конвенцією про захист цивільного населення під час війни.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у тимчасово окупованому Мелітополі російські військові захопили локомотивне депо. Пропагандисти запустили інформацію, що там нібито проводять ремонт.