Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В окупованому Мелітополі заарештували двох пасторів

В окупованому Мелітополі заарештували двох пасторів

В окупованому Мелітополі заарештували двох пасторів

Похищение людей.Иллюстративное фото

Під час захоплення церкви у тимчасово окупованому Мелітополі російські військові затримали священнослужителя. Вони заарештували пастора церкви.

Про це  inform.zp.ua  стало відомо з власних джерел.

Під час ранкової служби рашисти прийшли до храму. Вони вивели всіх жінок та дітей, а у чоловіків зняли відбитки пальців, зробили фото та зібрали документи.

Двох пасторів церкви окупанти заарештували. Головний пастор храму Михайло Бріцин опинився у в’язниці у рашистів.

Церква з початку окупації займалася гуманітарною допомогою місцевим жителям та людям, які евакуювалися з Маріуполя.

Нагадаємо, окупанти захопили церкву у Мелітополі. Озброєні окупанти увірвалися до церкви євангельських християн «Благодать». У цей час у храмі саме проходила служба.