Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Мелітополі знищили штаби окупантів, — мер міста

У Мелітополі знищили штаби окупантів, — мер міста

У Мелітополі знищили штаби окупантів, — мер міста

В окупованому Мелітополі продовжують діяти сили опору. Так, у місті поступово ліквідують місця дислокації окупантів та колаборантів.

За інформацією міського голови Мелітополя Івана Федорова, кілька днів тому у місті підірвали два штаби окупантів.

Перший — штаб «єдиної Росії», який проводив роботу з підготовки так званого «референдуму». І другий — це штаб, який розміщувався у загальноосвітній школі, там, де рашисти прикривалися нашими дітьми, — розповів Федоров.

Також постраждали будинки трьох колаборантів, які брали участь у виборчому процесі, та є «керівниками» фейкових структур комунальних підприємств міста. Один із них був директором «Водоканалу», друга працювала до 2020 року квартальною (пізніше її звільнили за приязнь до «російського світу»), і третя колаборантка працювала учасником комісії виборчого процесу.

Нагадаємо, мер окупованого Мелітополя Іван Федоров підтвердив вибух у мелітопольському штабі “єдиної Росії”, який знаходився біля будинку Нової пошти.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Мелітопольська міськрада на 20-й сесії ухвалила рішення про конфіскацію майна громадян, які брали участь у так званому референдумі.