Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти забороняють патологоанатомам забирати тіла померлих мешканців Запорізької області

Окупанти забороняють патологоанатомам забирати тіла померлих мешканців Запорізької області

Окупанти забороняють патологоанатомам забирати тіла померлих мешканців Запорізької області

Оккупанты

Ворог заборонив патологоанатомам брати тіла людей, які померли природною смертю, через брак місць. Пропагандисти свідомо про це мовчать.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Таким чином росіяни намагаються приховати реальну картину, що склалася на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Раніше стало відомо, що в тимчасово окупованому Мелітополі місцеві жителі не можуть поховати рідних, ані забрати тіла. Тому що місцевий морг зачинено на замок.

Нагадаємо, морги окупованого Мелітополя переповнені тілами російських військових. Трупи лежать навіть на сходових клітках та коридорах. І ці тіла поки що не забирають у Росії.