Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 28 ударів: окупанти обстрілювали Запорізький район

28 ударів: окупанти обстрілювали Запорізький район

28 ударів: окупанти обстрілювали Запорізький район

Російські війська завдали ударів не тільки по Запоріжжю, а й по Запорізькому району. Окрім обласного центру постраждала громадянська інфраструктура у кількох населених пунктах.

Про це повідомили у ЗОВА.

Кілька ударів зазнали Шевченківського району Запоріжжя. Уламки ракет зруйнували будинки, які знаходилися на території об’єктів, які потрапили під обстріл.

У деякі приміщення були прямі влучення ракет, через що ті були перетворені на руїни.

Окупанти випустили снаряди і по селу Таврійському. За інформацією місцевих мешканців, було зруйновано 15 приватних будинків. Вікна вибиті, фасади пошкоджені, а також багато будинків залишилися без дахів.

Окрім Запорізького, під обстрілом опинився і Пологівський район. Окупанти бомбардували тимчасово окуповану Кам’янку. Внаслідок обстрілу загинули кілька цивільних – серед них неповнолітні хлопчики.

Загалом російські війська завдали 28 ударів по Запорізькому району. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом «порушення правил та звичаїв війни».

Нагадаємо, окупанти у Мелітополі знову змінюють формат «референдуму». Через низьку підтримку серед населення окупанти хочуть замість голосування «провести соцопитування».