Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Проведуть «соцопитування»: окупанти у Мелітополі знову змінюють формат «референдуму»

Проведуть «соцопитування»: окупанти у Мелітополі знову змінюють формат «референдуму»

Проведуть «соцопитування»: окупанти у Мелітополі знову змінюють формат «референдуму»

Оккупанты

Російські окупанти в Мелітополі вирішили відійти від початкового плану так званого «референдуму». Замість голосування одного дня, вони вирішили вибрати інший формат.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Через низьку підтримку серед населення окупанти в Мелітополі відмовилися від єдиного дня голосування на так званий «референдум». Тепер вони хочуть “провести соцопитування”.

Російським агітаторам вже роздають інструкції. В агітаційних групах, які ходитимуть будинками, має бути мешканець Криму, який володіє українською мовою.

Нагадаємо, окупанти бомбили Запоріжжя та Оріхів. Обстріл стався минулої ночі. Ворожі артилеристи бомбардували цивільні об’єкти.