Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Нічні прильоти: Запоріжжя знову під ворожим вогнем

Нічні прильоти: Запоріжжя знову під ворожим вогнем

Нічні прильоти: Запоріжжя знову під ворожим вогнем

Минулої ночі у Запоріжжі чули вибухи. Російські війська вкотре обстріляли місто. Прильоти зафіксували у двох районах Запоріжжя.

Про це повідомив в.о. мера Анатолій Куртєв.

Запоріжжя знову опинилося під ворожим вогнем. Прильоти сталися одразу у двох районах міста. Під час обстрілів постраждали п’ять житлових будинків, а також травмувалося осколками скла двоє людей.

Нагадаємо, Запорізька область забезпечена медикаментами на 120% на випадок аварії на ЗАЕС. Водночас, запорожців попереджають про те, що йодид калію шкідливо приймати в нормальних умовах.