Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Оріхів та Степногірськ потрапили під ворожий обстріл окупантів, – ОВА

Оріхів та Степногірськ потрапили під ворожий обстріл окупантів, – ОВА

Оріхів та Степногірськ потрапили під ворожий обстріл окупантів, – ОВА

На Запорізькому напрямку військова ситуація за останню добу суттєво не змінилася. Окупанти обстріляли позиції українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

За повідомленням Нацполіції в Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Новодарівка, Преображенка, Оріхів, Степногірськ.

Надійшло 32 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів.

Раніше піротехніки ДСНС виявили 3 касетні елементи від реактивних снарядів системи залпового вогню “Ураган”. Залишки снарядів перебували у населених пунктах Запорізького району.

Нагадаємо, окупанти вночі обстріляли Нікопольський район із території Запорізької АЕС. Рашисти використовували будинки мешканців Водяного та Кам’янки як прикриття.