Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Лейтенант Запорізької бригади ТРО встановив рекорд на змаганнях “Warrior Games”

Лейтенант Запорізької бригади ТРО встановив рекорд на змаганнях “Warrior Games”

Лейтенант Запорізької бригади ТРО встановив рекорд на змаганнях “Warrior Games”

На четвертий день міжнародних змагань Warrior Games українські спортсмени вибороли 18 медалей. Одну із нагород отримав лейтенант Окремого батальйону територіальної оборони Запоріжжя Євген Олексеєнко “Тур”.

Про це повідомили у Міністерстві у справах ветеранів України.

У категорії 107 кг впевнену перемогу здобув Євген Олексеєнко із результатом 210 кг. Спортсмен побив рекорд 200 кг у попередніх Іграх Воїнів.

За підсумками чотирьох днів змагань збірна України здобула 31 медаль.

Раніше Євген Олексеєнко зустрівся і потис руку Борису Джонсону. Спортсмен подякував йому за підтримку України. Зустріч відбулася в Англії напередодні Ігор Воїнів – Warrior’s Game’s 2022.

Warrior Games (“Ігри воїнів”) – це міжнародний спортивно-реабілітаційний захід для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, травми чи захворювання під час виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

Захід організовує Міністерство оборони США з 2010 року з 12 адаптивних видів спорту: стрільба з лука, гольф, кульова стрільба, легка атлетика, велоспорт, плавання, веслування на тренажерах, баскетбол на колясках, регбі на візках, пауерліфтинг.