Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Стали відомі нові подробиці вбивства колаборанта Івана Сушко

Стали відомі нові подробиці вбивства колаборанта Івана Сушко

Стали відомі нові подробиці вбивства колаборанта Івана Сушко

Самопроголошений «голова» Михайлівки Іван Сушко брав активну участь у підготовці до так званого «референдуму» у своєму населеному пункті. Тому став ціллю місцевих партизанів.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Іван Сушко очолив на своїй ділянці тимчасово окупованих територій «штаб підготовки до референдуму». Тому його усунули місцеві партизани.

Раніше учасники партизанського руху записали звернення до колаборантів та пообіцяли знищити кожного, хто братиме участь у підготовці до так званого «референдуму щодо приєднання до росії».

Як повідомив Федоров, наразі партизани готуються дістати й інших колаборантів, які взялися за організацію незаконного голосування.

Нагадаємо, вбито самопроголошеного «голову» окупованої Михайлівки. Іван Сушко був головою Михайлівки за окупаційної влади. Його автомобіль підірвали, після чого він помер у лікарні.

Також ЗСУ знищили в окупованому Токмаку ворожий склад боєприпасів. Минулої ночі в місті сталися вибухи. Українські військові вдарили по ворожому об’єкту.