Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Рашисти закрили пункт видачі гуманітарки для дітей в Енергодарі

Рашисти закрили пункт видачі гуманітарки для дітей в Енергодарі

Рашисти закрили пункт видачі гуманітарки для дітей в Енергодарі

У больного в Энергодаре не подтвердился диагноз короновирус COVID-19

У тимчасово окупованому Енергодарі окупанти заборонили роботу пункту надання гуманітарної допомоги для дітей. З приміщення, де зберігалася гуманітарка, наказали її винести.

Про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов.

Окупанти в Енергодарі закрили пункт видачі гуманітарної допомоги для дітей, який працював на базі дитячої лікарні. Протягом півроку там видавали допомогу як для новонароджених, так і для дітей до 3 років.

Зокрема, надавалися памперси, засоби гігієни та дитяче харчування. Навіть для дітей, яким потрібна особлива дієта.

На дверях одного з приміщень дитячої лікарні рашисти повісили листа, де розпорядилися винести звідти всю гуманітарку та замкнути приміщення.

Нагадаємо, партизани записали звернення до мелітопольських колаборантів Вони пообіцяли дістати кожного з тих, хто бере участь у підготовці до так званого «референдуму».