Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни вели обстріл по Запорізькій області: які населені пункти обстріляли

Росіяни вели обстріл по Запорізькій області: які населені пункти обстріляли

Росіяни вели обстріл по Запорізькій області: які населені пункти обстріляли

Последствия обстрелов

На Запоріжжі окупанти продовжують вести бойові дії. Найчастіше вони обстрілюють мирні населені пункти регіону.

З вечірнього зведення Генштабу ЗСУ стало відомо, що на Запорізькому напрямку ворог обстрілював населені пункти зі ствольною, реактивною артилерією та танками. Обстріл вели Гуляйполем, Шевченком, Малою Токмачкою, Полтавкою, Дорожнянкою.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Гуляйполя, Оріхова та Таврійського.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупанти анонсували відкриття фільтраційного посту у Василівці. Такі повідомлення на пропагандистських каналах розповсюджує так званий голова адміністрації Запорізької області, призначений рашистами.