Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ППО збила ворожі ракети під Запоріжжям: жертв немає

ППО збила ворожі ракети під Запоріжжям: жертв немає

ППО збила ворожі ракети під Запоріжжям: жертв немає

обстрел военные

Сьогодні вдень жителі Запоріжжя та найближчих населених пунктів чули серію гучних вибухів. Після цього в області оголосили повітряну тривогу.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації розповіли подробиці вибухів:

Гучні звуки вибухів в обласному центрі – це результат роботи сил протиповітряної оборони Збройних Сил України. Подробиці уточнюються. Жертв немає.

Нагадаємо, окупанти вдарили по Запоріжжю з осколково-фугасних ракет. Обстріл був у ніч із 17 на 18 серпня. Снаряди потрапили до одного з інфраструктурних об’єктів у Шевченківському районі.

Українська розвідка отримала нові підтвердження, що російські окупанти планують масштабну провокацію на Запорізькій АЕС 19 серпня.