Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » На Запоріжжі проводять позапланові військові збори: назвали причину

На Запоріжжі проводять позапланові військові збори: назвали причину

На Запоріжжі проводять позапланові військові збори: назвали причину

У Запорізькій області розпочались екстрені збори підрозділів Територіальної оборони. Резервісти та військовозобов’язані вже прибули до місць дислокацій.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуці Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Метою зборів є практичне відпрацювання заходів щодо вдосконалення навичок особового складу по виконанню службово-бойових та бойових завдань за призначенням, – йдеться у повідомленні.

Також, зазначається, що до зборів залучені найбільш підготовлені військовозобов’язані та резервісти, які уклали контракт на проходження служби у військовому резерві підрозділів ТРО Запорізькій області. 

Як писав раніше Inform.zp.ua,  на Запоріжжі розпочався весняний призов на службу.
 
Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Бердянськ опинився під загрозою ізоляції з боку РФ. Зважаючи на такі тривожні новини про можливе військове вторгнення на територію Запорізької області, розповідаємо про те, як місто готується до захисту населення.