Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі полагодили «Годинник закоханих». ФОТО

У Запоріжжі полагодили «Годинник закоханих». ФОТО

У Запоріжжі полагодили «Годинник закоханих». ФОТО

Годинник закоханих у Запоріжжі

У Запоріжжі працівники КП «Титан» попрацювали на бульварі Шевченка – налаштували рухливі елементи «Годинника закоханих», який вийшов з ладу через стабілізаційні відключення світла.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Крім очищення, також налагодили й механізм годинника. Кажуть, через стабілізаційні відключення електроенергії годинник зупиняється, тож його доводиться налагоджувати наново. Якщо раніше такі види робіт проводили приблизно раз на місяць, то зараз – чи не щодня і займають вони приблизно до однієї години часу.

Годинник закоханих у Запоріжжі
Годинник закоханих у Запоріжжі

– Годинниковий механізм працює від електропостачання. Тож на період стабілізаційних відключень він зупиняється. Після цього доводиться його правильно налаштовувати – підводити годинник до фактичного значення тих часових параметрів, які наразі є. Це відбувається дистанційно, з приямку фонтану, за допомогою пульта. Після цього годинник вже добре працює, але до наступних відключень, – розповів майстер служби експлуатації фонтанів та забезпечення електроустаткування КП «Титан» Юрій Гицаченко.

Годинник закоханих у Запоріжжі
Годинник закоханих у Запоріжжі

Також сьогодні у Вознесенівському районі працівники КРБП «Зеленбуд» висадили квіти на Майдані героїв, а КП «Запоріжміськсвітло» – відновили вуличне освітлення на перетині проспекту Соборного  з вулицею Вячеслава Зайцева.

Нагадаємо, в умовах війни не йде мова про капітальний ремонт або масштабні роботи у Запоріжжі. Однак аварійний ремонт доріг та тротуарів місту потрібен. На аварійний ремонт доріг надані кошти.

Раніше ми вже писали, що у Запоріжжі планують повернути платний проїзд в трамваях та тролейбусах. Так проїзд в громадському транспорті (трамваї, тролейбуси та автобуси) – буде коштувати 10 грн.

Робоча група з благоустрою Запоріжжя на засіданні запропонувала на проспекті Соборному прибрати МАФи та зовнішню рекламу. Ці зміни відбудуться в рамках проєкту “Європейський проспект”.