Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 834-й день війни: підсумки дня у Запорізькій області

834-й день війни: підсумки дня у Запорізькій області

834-й день війни: підсумки дня у Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 834-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні, 6 червня.

У Міністерстві оборони уточнили, хто з українців, які перебувають за кордоном, має особисто прибути до ТЦК та СП. Для цього вони мають повернутися на батьківщину. В ефірі телемарафону речник Міноборони України Дмитро Лазуткін заявив, що деякі громадяни, які перебувають за кордоном та оновили військово-облікові дані через додаток “Резерв”, все одно повинні будуть з’явитися у Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Рік тому, 6 червня, росіяни підірвали Каховську гідроелектростанцію. Це мало трагічні наслідки для частини Херсонщини через затоплення населених пунктів, а також для Запорізької області, звідки пішла дніпровська вода.

Inform.zp.ua згадує, як це було, та які наслідки руйнації Каховського водосховища були для Запоріжжя.

Впродовж минулої доби в результаті обстрілу та падіння уламків безпілотних літальних апаратів виникло 3 пожежі в місті Запоріжжя та в населених пунктах Пологівського району.

Близько 15% військовозобовʼязаних вже встигли оновити дані через додаток “Резерв+”.