Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Де просуваються росіяни на Запорізькому фронті (КАРТА)

Де просуваються росіяни на Запорізькому фронті (КАРТА)

Де просуваються росіяни на Запорізькому фронті (КАРТА)

Карта: ISW

В західній частині Запорізької області тривають позиційні бої в районі Роботино, Малої Токмачки і Малих Щербаків.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни.

Російський військовий блогер заявив, що російські війська проводять менше штурмових операцій на напрямку Роботино-Вербово через відсутність укриттів і маскування, а також через те, що у російських військ немає достатньої кількості систем радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Карта: ISW

Нещодавно російські війська здійснили підтверджений наступ ротою на південь від Великої Новосілки в районі кордону Донецької та Запорізької областей. Російський військовий блогер стверджував, що російські війська просунулися на 100 метрів в глибину і на 250 метрів в ширину в Старомайорську і на східній околиці населеного пункту.

Новини, які ви могли пропустити за вчорашній вечір:

Кабінет Міністрів визначив об’єкти критичної інфраструктури, де не будуть вимикати світло під час обмежень. Так в Запоріжжі з електрикою залишаться: органи влади, ТЦК та СП, лікарні, правоохоронні органи, підприємства (оборонного комплексу) та інші установи.

В Запоріжжі жінка, яка обіймала посаду землевпорядника, за 50 тисяч доларів хотіла віддати землю в центрі міста під будівництво спортивного комплексу. Вона взяла на себе обов’язки “вирішити питання” з міською радою.

Внаслідок удару по міжнародному аеропорту в Запоріжжі 26 травня було пошкоджено термінал. Ракетна атака росіян призвела до засмічення землі відходами. Фахівці продовжують розраховувати збитки.