Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі змінився перевізник маршруту №54: як це вплине на якість поїздок

У Запоріжжі змінився перевізник маршруту №54: як це вплине на якість поїздок

У Запоріжжі змінився перевізник маршруту №54: як це вплине на якість поїздок

Ілюстративне фото

В Запоріжжі у маршрутного таксі №54, який курсує від Заводського району до “Епіцентру”, змінився перевізник. Причиною стали постійні скарги пасажирів.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

Пасажири скаржилися на погану якість перевезень в маршрутці №54. Тоді спеціальна комісія влаштувала перевірки, в ході яких встановили ряд порушень. Зокрема, в салонах транспорту було брудно, водії відмовляли пасажирам пільгових категорій та перевізник не дотримувався умов договору.

На питання комісії, чому дорогами містами курсує не той транспорт, який вказаний в договорі, перевізник відповів, що маршрутки постраждали від обстрілів. Але інспектори не знайшли підтверджень цієї інформації. Тому було прийнято рішення розірвати договір.

Це рішення не вплине на своєчасність поїздок, адже на маршрут №54 поставили тимчасового перевізника.


Раніше Inform.zp.ua писав, що впродовж квітня у Запорізькій та Дніпропетровській областях почали на 60% частіше перереєстровувати транспортні засоби. Експерти сервісного центру МВС пов’язують такий ажіотаж із законом про мобілізацію. Ми розбиралися з причинами попиту на перереєстрацію автівок та дізнавався, як це можна зробити.

У Запоріжжі відновили можливість оформлювати індивідуальні номерні знаки. Раніше цю послугу призупиняли через погіршення безпекової ситуації в місцях виготовлення.

З 1 травня в Україні відбулися зміни в Правилах дорожнього руху. Відтепер ближнє світло фар має бути ввімкнене поза населеного пункту на дорозі цілий рік. Раніше ця норма діяла тільки з 1 жовтня по 1 травня.

Також 23 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. На місці рятувальники встановили, що сталося зіткнення трьох легкових автомобілів, в результаті чого один із них перевернувся. Після огляду лікарями чоловік від госпіталізації відмовився. Інші водії не постраждали.