Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Чоловіки із Запоріжжя намагалися перейти до Румунії через гори

Чоловіки із Запоріжжя намагалися перейти до Румунії через гори

Чоловіки із Запоріжжя намагалися перейти до Румунії через гори

Українські чоловіки з Харківщини, Запоріжжя, Рівненщини та двоє жителів Київщини намагалися незаконно перетнути кордон впродовж доби. Їх затримали прикордонники Мукачівського загону в горах.

Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ.

“П’ятьох «туристів» з Харківщини, Запоріжжя, Рівненщини та двоє з Київщини зупинили наряди від відділення «Богдан». Вони намагалися перейти гірські вершини українсько-румунського кордону. Ще одного «верхолаза» з Харківщини на півдороги до Румунії зупинили прикордонники відділу «Яблунівка»”, – написали в прикордонслужбі.

Чоловіки мали заплатити від 4 до 8 тисяч доларів кожен за допомогу у незаконному перетині кордону. Хто був їхнім “провідником”, ще з’ясовується, аби притягнути до відповідальності.

На затриманих склали протокол «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справу скеровано до суду.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Президент України підписав закон про зменшення призовного віку. Раніше до служби призивали громадян віком від 27 років, тепер граничний вік – 25 років.