Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » МАФи біля Фонтану життя в Запоріжжі почали прибирати

МАФи біля Фонтану життя в Запоріжжі почали прибирати

МАФи біля Фонтану життя в Запоріжжі почали прибирати

МАФи на площі Маяковського. Фото: взято з мережі

У Запоріжжі почали прибирати незаконно встановлені малі архітектурні форми (МАФи). Їх декількома днями раніше встановили біля Фонтану життя.

Про це повідомила в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко.

“Прямо зараз ми їх прибираємо. Міська рада разом з громадою вирішила це конкретне питання. Розумію, що таких «підсніжників» буде ще не один. Тому почали роботу над комплексним рішенням на користь міста та комфорту його жителів”, – зазначила очільниця міста.

Що сталося?

У Запоріжжі на площі Маяковського встановили три невідомі МАФи. Ці кіоски знаходяться біля “Фонтану життя” і викликали обурення місцевих мешканців та влади.

“Стосовно МАФів біля Фонтану життя. Шок. Бачимо. Розбираємось. Не підтримуємо. Результати – найближчими днями”, – йдеться в повідомлені секретарки Запорізької міської ради Регіни Харченко.

За словами місцевих мешканців, кіоски з’явилися 9 травня.