Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода в Запоріжжі на тиждень: синоптики зробили прогноз на 6-12 травня

Погода в Запоріжжі на тиждень: синоптики зробили прогноз на 6-12 травня

Погода в Запоріжжі на тиждень: синоптики зробили прогноз на 6-12 травня

Ілюстративне фото

Цей тиждень у Запоріжжі буде теплим та сонячним. Та подекуди синоптики прогнозують хмарність та невеликі дощі.

За даними Sinoptik.ua, мінімальною температурою вдень на тижні стане +16, а в найтепліші дні стовпчики термометра будуть на рівні +24 градуси.

6 травня від хмар вже вранці не лишилося й згадки, до самого вечора у Запоріжжі буде триматися ясна погода. Без опадів.

7 травня у Запоріжжі ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

8 травня з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

9 травня у Запоріжжі на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.

10 травня у Запоріжжі небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

11 травня ясним небо у Запоріжжі буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

12 травня у Запоріжжі ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, тепла погода в Запоріжжі позитивно вплинула на рослини. Черешня та вишня вже закінчили цвітіння та почали формуватися плоди. Вслід за ними формування плодів триває й в абрикосу.