Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Як відбувається просування росіян на Запорізькому напрямку (КАРТА)

Як відбувається просування росіян на Запорізькому напрямку (КАРТА)

Як відбувається просування росіян на Запорізькому напрямку (КАРТА)

Карта: ISW

На заході Запорізької області тривали позиційні бої на північний захід від Вербового, але підтверджених змін на лінії фронту в цьому районі зафіксовано не було.

Про це пишуть аналітики Інституту вивчення війни.

Російський військовий блогер стверджував, що російські війська просунулися на північний захід від Вербового, але ISW не виявила жодних візуальних підтверджень цієї заяви.

Російський військовий блогер заявив, що українські війська останнім часом посилили обстріли та удари безпілотників по російських позиціях у цьому районі.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку:

На Запорізькому напрямку російська піхота вийшла на ротацію. Тоді їх і виявили українські аеророзвідники та передали відомості артилеристам.

Російські окупанти вдарили по житловому будинку в окупованому Токмаку Запорізької області. Російські пропагандисти звинувачують в обстрілі ЗСУ.