Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій міськраді змінили склад заступників

У Запорізькій міськраді змінили склад заступників

У Запорізькій міськраді змінили склад заступників

Мерія Запоріжжя

Сьогодні, 24 квітня, під час позачергової сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за зміну заступників міського голови.

Так, під час сесії депутати звільнили трьох заступників: першого заступника мера Олександра Власюка (відповідав за співпрацю з правоохоронними органами, мобілізаційну роботу та цивільний захист),  Олександра Казанцева (охорона довкілля та екологія), Степан Махсма (питання благоустрою, дорожня інфраструктура, оптимізація бізнес-процесів комунальних підприємств).

Секретар міськради Регіна Харченко наголосила на тому, що всі троє написали заяву на складання повноважень.

Під час голосування першим заступником призначили кадрового співробітника СБУ Андрія Бугара, ще однієї заступницею стала колишня в.о. голови Запорізької ОДА та кандидатка на посаду міського голови від партії «Наш край» Елла Слепян та ексдиректор департаменту культури і туризму міськради Сергій Білов.

Після цього затвердили оновлений персональний склад виконавчого комітету міськради.

Нагадаємо, на позачерговій сесії Запорізької міськради 24 квітня депутати обрали колишню главу фракції “Слуга народу” Регіну Харченко новою виконуючою обов’язків міського голови.

Депутати проголосували “ЗА” обрання нового секретаря Запорізької міської ради, який виконуватиме обов’язки очільника міста. Нею стала колишня голова депутатської фракції “Слуга народу” Регіна Харченко.

Раніше на сесії 38 депутатів проголосували “ЗА” відставку Анатолія Куртєва з посади секретаря міськради.

На сесії присутні депутати від партій: “Нова політика” з Мотор-січі, Слуги народу, “Єднання” Буряка і “позафракційники” з забороненого ОПЗЖ.