Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Депутатка Запорізької обласної ради достроково склала повноваження

Депутатка Запорізької обласної ради достроково склала повноваження

Депутатка Запорізької обласної ради достроково склала повноваження

Маргарита Трипольська. Фото: ЗОВА

Маргарита Трипольська склала депутатські повноваження у Запорізькій обласній раді. Вона написала особисту заяву.

Про це повідомили на сайті Запорізької обласної ради 22 квітня.

Депутатка Запорізької обласної ради восьмого скликання Маргарита Трипольська написала заяву про дострокове складення нею депутатських повноважень.

Розпорядження про припинення повноваження підписав очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров 22 квітня.

Ці документи направлять до Запорізької обласної територіальної виборчої комісії. За рішенням цього органу, має бути обраний наступний кандидат у депутати у відповідному територіальному або єдиному виборчому списку від цієї місцевої організації політичної партії.

Яка ситуація у Запорізькій обласній раді:

21 березня підтримали законопроєкт №9118 про передачу повноважень Запорізької облради очільнику Запорізької обласної військової адміністрації Івану Федорову.

Запорізька обласна рада тривалий час не проводила засідань – за два роки депутати жодного разу не збирались на сесію.

Після закінчення війни ці зміни скасують і через місяць після завершення воєнного стану повноваження повернуться до обласної ради.

До завдань облради входять: управління об’єктами громад в області, призначення і звільнення їх керівників, функціонування комунальних закладів тощо.