Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Український блогер запорізького походження “Geek Journal” вступив до лав ЗСУ

Український блогер запорізького походження “Geek Journal” вступив до лав ЗСУ

Український блогер запорізького походження “Geek Journal” вступив до лав ЗСУ

Олексій Шкробинець автор каналу “Geek Journal”

Український відеоблогер, який народився у Запоріжжі, Олексій Шкробинець автор YouTube-каналу “Geek Journal” вступив до лав Збройних сил України.

Про це блогер повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Олексій Шкробинець пише, що своїм прикладом хоче показати українцям, як треба нести персональну відповідальність.

Запорізький блогер Тайлер Андерсон з каналу "Geek Journal" вступив до лав ЗСУ
Олексій Шкробинець автор каналу “Geek Journal”

За його словами, якщо людина не може вступити до лав ЗСУ то має наближати перемогу в тилу. Блогер також повідомив, що відео на каналі “Geek Journal” тепер будуть виходити нерегулярно.

“Відразу прошу вибачення, що найближчим часом нових відео, скоріше за все не буде. Проте, я зроблю все від мене залежне аби вам було що дивитись. Ну якщо ні, то ні. Ну подивись ше когось…Останнє відео на цьому каналі було про персональну відповідальність і я своїм прикладом хочу показати, що її повинні брати всі. В тому чи іншому вигляді”, – пише Олексій.

Що відомо про “Geek Journal” та Тайлера Андерсона

Geek Journal – український проєкт на платформі YouTube. Його заснував Олексій Шкробинець, більше відомий під псевдонімом Тайлер Андерсон. Сам блогер народився та виріс у Запоріжжі, про що згадував у своїх відео.

Канал “Geek Journal” був створений у 2012 році. Там автор робив огляди українських та світових фільмів, а також обговорював актуальні новини. Зараз на його блог підписані 364 тисячі людей. Відео набирають від кількох десятків тисяч до мільйона переглядів.

“GeekJournal” входить до списку 10 українськомовних каналів з найбільшою кількістю платних підписок на міжнародній платформі Patreon.


Раніше ми писали, що відомий український режисер, який захищає Запорізьку область, тимчасово повернувся із зони бойових дій додому. Причиною став перший день народження сина.