Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Чи будуть в Запоріжжі дощі та грози у кінці квітня: погода на тиждень

Чи будуть в Запоріжжі дощі та грози у кінці квітня: погода на тиждень

Чи будуть в Запоріжжі дощі та грози у кінці квітня: погода на тиждень

Ілюстративне фото

В Запоріжжі протягом наступного тижня буде тепло. Проте очікується хмарна та дощовита погода. Температура повітря сильно не підніметься – близько 20 градусів тепла.

Синоптики оприлюднили прогноз погоди на 22-26 квітня.

22 квітня, в понеділок Запоріжжя буде тішитися теплою погодою в першій половині дня. Вдень показники термометра піднімуться до +17 градусів. Проте під вечір синоптики прогнозують дрібний дощ, який буде посилюватися.

23 квітня, у вівторок хмари вкриють небо з самого ранку. Вдень небо трохи пояснішає. Опадів не прогнозують, а сонце буде гріти вдень до +17 градусів.

24 квітня, в середу буде похмуро в Запоріжжі та прогнозують дрібний дощ. Однак середина дня очікується тепла – близько +20 градусів без опадів.

25 квітня, в четвер хмари також вкриють небо. Але температура повітря вдень буде досягати +25 градусів.

26 квітня, в п’ятницю до самого вечора у Запоріжжі буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Дощу синоптики не прогнозують. Вдень в очікується +20 градусів.


Раніше ми писали, що в Україну йде різке похолодання. Очікуються сильні зливи, місцями сніг та заморозки найближчими днями майже в усіх областях.