Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Україну йде різке похолодання: яка погода очікує на запоріжців

В Україну йде різке похолодання: яка погода очікує на запоріжців

В Україну йде різке похолодання: яка погода очікує на запоріжців

Зима

В Україну йде різке похолодання. Очікуються сильні зливи, місцями сніг та заморозки найближчими днями майже в усіх областях.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“У четвер, 18-го квітня, очікуються рясні сильні дощі. Окрім сходу та південного сходу. Дуже, дуже подумайте, чи варто аж так нагально кудись виїжджати автівкою”, – написала вона.

За словами синоптика, у Карпатах очікується сніг.

“На заході, півночі плюс Вінниччина та Черкащина завтра – холодяка, +6+11 градусів”, – прогнозує Наталка Діденко.

Також синоптик попереджає про заморозки.

“19-го квітня у західних областях вночі ймовірні заморозки! 20-го квітня у більшості областей України (окрім півдня) ймовірні заморозки!”, – написала Наталка Діденко.

Тим часом за повідомленням Укргідрометцентру, заморозки будуть у більшості областей України: 19 квітня вночі очікується 0-5°C. Спочатку похолодання прийде у західні регіони, а вже 20 квітня — у північні та центральні. У них буде оголошено ІІ рівень небезпечності, помаранчевий. Також заморозки прогнозують і в Києві.