Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В міській лікарні Запоріжжя закуповували медичне обладнання за завищеними цінами

В міській лікарні Запоріжжя закуповували медичне обладнання за завищеними цінами

В міській лікарні Запоріжжя закуповували медичне обладнання за завищеними цінами

Медицина

В процедурі закупівлі медичного обладнання та інших виробів для Міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги виявили завищення цін.

Про це повідомили фахівці Запорізької облдержадміністрації.

Вони протягом тижня промоніторили 41 процедуру публічних закупівель на суму 92 825 244 грн та 37 оголошених тендерів на суму 142 440 739 грн.

Фахівці виявили порушення в закупівлі для КНП «Міська лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги» щодо закупівлі фармацевтичної продукці, яку здійснював Департамент охорони здоров’я Запорізької міської ради. Сума тендеру – майже 6,7 млн грн.

Також робоча група «Прозорість та підзвітність» встановила розтрату бюджетних коштів посадовими особами КНП «Обласний медичний центр серцево-судинних захворювань» шляхом закупівлі медичного обладнання, яке фактично відсутнє.

Як писав раніше Inform.zp.ua, аудитори виявили, що в Запорізькому обласному бюро судово-медичної експертизи оплачували завищену вартість ремонтно-будівельних робіт на суму понад мільйон гривень.

В Запорізькій ОВА продовжує працювати робоча група “Прозорість та підзвітність”, яка, зокрема аналізує бюджетні витрати та тендерні закупівлі на предмет їх доцільності. В регіоні виявили порушення.