Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі затримуються потяги – наслідки атаки на Дніпро

У Запоріжжі затримуються потяги – наслідки атаки на Дніпро

У Запоріжжі затримуються потяги – наслідки атаки на Дніпро

Атака на Дніпро

Армія РФ нанесла цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Через атаку затримуються потяги, які їдуть до Запоріжжя.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється.

Вокзал Дніпра вже відновив роботу: пасажири поїзда №40 Запоріжжя – Солотвино, який зараз очікує дозволу на подачу на вокзал, зможуть сісти в поїзд по станції Дніпро.

Станом на зараз суттєво затримуються наступні поїзди:

№38 Київ – Запоріжжя;

№733 Дніпро – Київ;

№5/215 Чернівці – Запоріжжя (затримка до пів години). Пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники знайдуть місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби: посадка можлива по квиткам на попередній рейс.

У Дніпрі кілька ракет поцілили по житловому будинку та об’єктам цивільної інфраструктури.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, станом на 8:00 відомо про двох загиблих та 15 поранених цивільних середньої тяжкості.

Також стало відомо, що 8-річна дівчинка, яка зазнала тяжких травм під час ракетного удару, померла в лікарні.

Під завалами та на місцях пожеж тривають пошуки загиблих та поранених.

Нагадаємо, у Запоріжжі спецслужби продовжують розбирати завали після удару по ДніпроГЕС. Найближчим часом розпочнуть демонтаж зруйнованої частини.

Після того, як розберуть завали, можна буде розпочати демонтаж зруйнованої частини Дніпровської ГЕС та відновлювальні роботи.