Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти готують нову провокацію на ЗАЕС – що відомо

Окупанти готують нову провокацію на ЗАЕС – що відомо

Окупанти готують нову провокацію на ЗАЕС – що відомо

ЗАЕС. Ілюстративне фото

Російські окупанти готуються до проведення чергової провокації на Запорізькій атомній електростанції.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Лише за нещодавні тижні Росія вже кілька разів намагалась перекласти на Україну відповідальність за використання безпілотників для атак на обʼєкти ЗАЕС. Це свідомі російські дії, які продовжують російську ж практику шантажу України та усієї міжнародної спільноти ризиком катастрофи на ЗАЕС.

Лише повернення ЗАЕС під контроль України здатне відновити реальну безпеку станції.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ закликало міжнародних партнерів відреагувати на випадки російських провокацій на тимчасово окупованій Запорізькій атомній електростанції.