Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » Запорізький боксер став чемпіоном Європи EBU

Запорізький боксер став чемпіоном Європи EBU

Запорізький боксер став чемпіоном Європи EBU

Олександр Захожий

Запорізький боксер Олександр Захожий переміг Граніта Шала, нокаутувавши суперника у другому раунді та завоювавши титул чемпіона Європи за версією EBU.

Про це повідомляє sport-express.ua.

Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик, Сергій Богачук вже відомі майже всім українським вболівальникам вітчизняні боксери. Тепер до цього списку можна записати ще одного представника нашої країни.

У суботу, 13 квітня, Олександр Захожий у німецькій столиці Берліні брав участь у вечорі боксу. Боєць з Запоріжжя проводив титульний бій проти місцевого спортсмена Граніта Шала. 

Битва за пояс чемпіона Європи за версією EBU не стала для нашого співвітчизника складним випробуванням і 30-річний українець відправив опонента в нокдаун у другому раунді. Німець підвівся, але Захожий пішов в атаку і нокаутував суперника.

Після тріумфу Олександр Захожий звернувся до українських воїнів ЗСУ.

«Хочу відправити повідомлення для українських воїнів. Вони зараз боронять нашу країну. Велика повага для них! Якби не вони, ми б не змогли зараз тут знаходитись, виступати та підіймати український прапор. 

З кожним разом ми це показуємо і хочемо лише довести, що ми йдемо в Європу. Україна понад усе. Слава Україні, слава ЗСУ‎», – сказав Олександр.