Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На Запоріжжі колишній правоохоронець стежив за оборонними комплексами – СБУ

На Запоріжжі колишній правоохоронець стежив за оборонними комплексами – СБУ

На Запоріжжі колишній правоохоронець стежив за оборонними комплексами – СБУ

Ілюстративне фото

За минулий рік Служба безпеки України викрила 47 російських агентурних мереж, від початку 2024 року встановили ще 11.

Такі дані оприлюднив Голова СБУ Василь Малюк під час виступу на Конгресі місцевих та регіональних рад при Президентові України.

“Сьогодні СБУ вдається працювати на випередження. У першу чергу – за рахунок системності і нових контррозвідувальних підходів. Тому що ми затримуємо не одноосібного зрадника, а, як правило, розкручуємо весь ланцюжок. Загалом у 2023 році СБУ викрила 47 агентурних мереж, всі негідники затримані, а з початку цього року – викрито ще 11”, – каже Василь Малюк.

Так нещодавно оперативники затримали на Запоріжжі колишнього правоохоронця, який стежив за оборонно-промисловими комплексами. Голова СБУ додає, що правоохоронці виконують завдання Президента та запобігають агентам РФ.


Раніше Inform.zp.ua писав, що російський окупант воював у Запорізькій області, де будував укріпрайони росіян та обстрілював позиції ЗСУ. За матеріалами СБУ суд призначив зловмиснику 15 років тюрми.