Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Як у Запоріжжі відновлюють зруйновані будинки (ФОТО)

Як у Запоріжжі відновлюють зруйновані будинки (ФОТО)

Як у Запоріжжі відновлюють зруйновані будинки (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі продовжується відбудова будинків, зруйнованих від російських обстрілів.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Сталеварів, 16. У відбудованих квартирах завершено штукатурні роботи та планується укладка кахелю. Також у відновленому під’їзді продовжують монтувати балкони і систему опалення у квартирах. Триває утеплення фасаду будинку і заміна каналізаційних випусків. У вцілілій частині ремонтують під’їзди та пошкоджені квартири.

Соборний, 151. Продовжується ремонт квартир у вцілілій частині багатоповерхівки. Триває реставрація фасаду і арок будинку. На прибудинковій території за кошти інвестора виконується заміна тротуарної плитки і асфальтування. Завершується облаштування укриття.

Фото: Запорізька міська рада
Фото: Запорізька міська рада

Кияшка, 22. Підрядник підготував стіни квартир під шпалери і планує почати їх поклейку. Виконуються внутрішні роботи у приміщенні ЦНАПу. Триває утеплення фасаду.

Фото: Запорізька міська рада

Зестафонська, 10. Ремонт 2, 3 і 4 під’їздів виконано на 95%. У під’їздах замінено електромережі. Проводиться утеплення будинку.