Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » В запорізьких маршрутках знайшли порушення: що відомо

В запорізьких маршрутках знайшли порушення: що відомо

В запорізьких маршрутках знайшли порушення: що відомо

Ілюстративне фото

Комісія Запорізької міської ради обстежила запорізькі маршрутки № 44, 44а, 61, 70 та 62. В деяких з них знайшли порушення правил.

Про це повідомили в Запорізькій міській раді.

Комісія з питань обслуговування автобусних маршрутів опрацьовує скарги місцевих мешканців. Вони перевірили маршрутки № 44, 44а, 61, 70 та 62. Зокрема, оглянули салон й стан транспортних засобів, перевірили документи.

В цих маршрутних таксі виявили порушення невідповідності класу автівок та відсутності у салонах наглядної інформації для пасажирів (схем маршруту, розкладу руху).

“Стосовно порушників було складено відповідні акти, а перевізників, які обслуговують ці маршрути, буде запрошено на найближче засідання комісії”, – йдеться в повідомленні.


Як ми писали раніше, в Запорізькій міській раді прийняли рішення про подовження графіку роботи маршрутного таксі № 46. Тепер воно буде курсувати по Запоріжжю до 22 години.