Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Нову схему теплопостачання розробляють у Запоріжжі

Нову схему теплопостачання розробляють у Запоріжжі

Нову схему теплопостачання розробляють у Запоріжжі

теплопостачання

У Запоріжжі розробляється нова схема постачання тепла в місті на 2024-2034 роки. У новій схемі буде враховано сучасні тенденції у сфері енергоефективності та екологічності.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Днями відбулось чергове засідання робочої групи, участь у засіданні взяли також представники агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та компаній-розробників. 

Схема теплопостачання — це документ, який визначатиме основні принципи й перспективи розвитку теплоенергетичної системи Запоріжжя, та буде розроблений з урахуванням сучасних європейських вимог та стандартів.

Наразі триває аналіз поточного стану теплових мереж, оцінка потреб споживачів.

Нагадаємо, скільки доведеться заплатити запоріжцям у квітні за світло, опалення, газ, воду та вивезення сміття читайте в цьому матеріалі.