Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Два гральних заклади закрили у Запоріжжі: ігротека працювала під видом салону

Два гральних заклади закрили у Запоріжжі: ігротека працювала під видом салону

Два гральних заклади закрили у Запоріжжі: ігротека працювала під видом салону

Фото Нацполіції

На території Комунарського та Олександрівського районів Запоріжжя  правоохоронці виявили діяльность нелегальних об’єктів, що функціонували під прикриттям. Триває досудове розслідування. 

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Запорізької області.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки в двох приміщеннях розташованих у різних районах міста та припинили їх незаконну діяльність.

Під час проведення слідчих дій в ігротеці Комунарського району правоохоронці виявили та вилучили: 10 системних блоків, 11 моніторів, таку ж кількість комп’ютерних миш і клавіатур, принтер для квитанцій, відеореєстратор, 2 мобільних телефони, а також понад 4 000 гривень, отримані, ймовірно, злочинним шляхом.

У ході обшуку в гральному закладі, розташованому в Олександрівському районі, слідчі встановили, що нелегальний бізнес функціонував із дотриманням заходів конспірації під виглядом салону. У нежитловому приміщенні поліцейські вилучили 11 системних блоків, 8 флеш носіїв, зошити з чорновими записами та інші речові докази, що підтвердили незаконну діяльність.

Все вилучене направлено на експертні дослідження.

Поліцейські вживають заходів для встановлення осіб, причетних до організації азартних ігор.

Нагадаємо, запорізькі поліцейські перевірили інформацію, яка надійшла від громадян про роботу підпільного закладу та закрили його.