Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі виявили підпільний ігровий заклад

У Запоріжжі виявили підпільний ігровий заклад

У Запоріжжі виявили підпільний ігровий заклад

Запорізькі поліцейські перевірили інформацію, яка надійшла від громадян про роботу підпільного закладу та закрили його.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Запорізькій області.

Інформація про підпільний бізнес підтвердилася, поліцейські провели обшук. Нелегальний об’єкт ігрового бізнесу працював у закритому доступі, щоб отримати доступ до азартних ігор, заздалегідь потрібно було домовитися з адміністрацією.

Під час обшуку правоохоронці знайшли: 8 ігрових автоматів, монітор, детектор грошових купюр, чернові записи та кошти, отримані незаконним шляхом. У момент візиту правоохоронних органів до закладу перебував гравець-відвідувач та адміністратор закладу.

Фото: ГУНП Запорожской области

 

На гравця-відвідувача склали протокол про адміністративне порушення стаття 181 (Азартні ігри, ворожіння у громадських місцях) Кодексу України. Розслідування триває, поліцейські встановлюють організаторів незаконного бізнесу та осіб, які причетні до нелегального бізнесу.

Порушникам передбачають штраф від 10 до 40 тисяч із позбавленням прав обіймати певні посади строком на один рік.

Нагадаємо, 23 липня у затоці річки Дніпро в одному із районів Запоріжжя під час купання втопився підліток. Водолази знайшли тіло потонулого хлопця у річці.