Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Названа кількість мільйонерів у Запоріжжі

Названа кількість мільйонерів у Запоріжжі

Названа кількість мільйонерів у Запоріжжі

Ілюстративне фото

Майже три тисячі запоріжців подали декларації про доходи. Стало відомо, скільки мільйонерів проживає наразі у Запоріжжі.

Про це повідомили у Головному управлінні ДПС у Запорізькій області.

Щодо кількості “мільйонерів”, то за три місяці 170 мешканців області відзвітували про 961 млн грн доходів, з яких до бюджету буде сплачено 23 млн 800 тис грн.

Загалом запоріжці задекларували один млрд 483 млн грн. За підсумками декларування до бюджету буде сплачено 39 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 6 млн 500 тис грн військового збору.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни держава допомагає переселенцям, які перебувають, зокрема, у Запоріжжі. З 1 березня виплата допомоги на проживання для переселенців  була продовжена ще на 6 місяців для окремих категорій, які вже отримували її протягом щонайменше 8 місяців.