Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі затримали чоловіка, який продавав гранати (ФОТО)

У Запоріжжі затримали чоловіка, який продавав гранати (ФОТО)

У Запоріжжі затримали чоловіка, який продавав гранати (ФОТО)

Фото: Нацполіція Запорізької області

У Запоріжжі на продажі боєприпасів затримали місцевого мешканця. Чоловіка “схопили на гарячому” під час чергового збуту гранат різних типів.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

Оперативника затримали в Запоріжжі чоловіка, який продавав гранати. Фігуранта “схопили на гарячому” під час спроби продати гранати типів М-67, РГН та РГО за 4 000 гривень.

В оселі підозрюваного правоохоронці знайшли:

  • 50 патронів калібру 7,62;
  • постріл ВОГ-25;
  • 150 грамів тротилу;
  • запал до ручної гранати;
  • снайперську гвинтівку.

Наразі поліція встановлює джерела надходження боєприпасів та інших осіб, які можуть бути причетними.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Йому загрожує від 3 до 7 років тюрми.


Нагадаємо, що у Запоріжжі біля школи поліцейські виявили пакунок з гранатами. Всі вони були різних модифікацій, хтось сховав вибухонебезпечні предмети за гаражем.