Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі біля школи поліцейські знайшли 10 гранат (ВІДЕО)

У Запоріжжі біля школи поліцейські знайшли 10 гранат (ВІДЕО)

У Запоріжжі біля школи поліцейські знайшли 10 гранат (ВІДЕО)

Фото: Нацполіція Запорізької області

У Запоріжжі біля школи поліцейські виявили пакунок з гранатами. Всі вони були різних модифікацій, хтось сховав вибухонебезпечні предмети за гаражем.

Про це повідомили в Нацполіції Запорізької області.

На території запорізької школи офіцер поліції виявив підозрілий пакунок. В ньому були гранати іноземного та радянського виробництва. Сховані вони були за приватним гаражем. Правоохоронець викликав фахівців та охороняв територію до їх приїзду.

У Запоріжжі біля школи поліцейські знайшли 10 гранат
Фото: Нацполіція Запорізької області

Частину особливо небезпечних боєприпасів поліцейські знешкодили за межами міста. Інші гранати направили на дослідження.


Як ми писали раніше, у Запорізькій області російська колона пішла в штурм з танками та бронетехнікою. Проте українські військові зупинили спробу за допомогою Джавеліна.