Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці можуть отримати гроші на ремонт житла після ракетного обстрілу: як це зробити

Запоріжці можуть отримати гроші на ремонт житла після ракетного обстрілу: як це зробити

Запоріжці можуть отримати гроші на ремонт житла після ракетного обстрілу: як це зробити

Фото: Запорізька міська рада

Власники пошкодженого житла внаслідок російських обстрілів у Запоріжжі зможуть отримати від міста допомогу на ремонт житла. За останні дні за такою компенсацією звернулися вже 156 запоріжців, 36 з яких є представниками пільгових категорій.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

“Усі мешканці постраждалих будинків можуть отримати допомогу від держави на ремонт житла в рамках програми єВідновлення, а громадяни пільгових категорій також можуть розраховувати на одноразову виплату від міста у розмірі 15 тисяч гривень в рамках Міської комплексної програми соцзахисту населення”.

Для оформлення виплати звертайтеся до відділів прийому громадян  департаменту соціального захисту населення.

Фото: Запорізька міська рада
Фото: Запорізька міська рада

За словами очільника міста, зараз на місцях ракетних атак, що сталися 5 і 6 квітня працюють соцпрацівники та представники райадміністрацій та надають мешканцям пошкоджених будинків консультації щодо отримання матеріальної допомоги від міста і держави.