Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькій області знищено 7 шахедів

У Запорізькій області знищено 7 шахедів

У Запорізькій області знищено 7 шахедів

ЗСУ

У ніч на 5 квітня 2024 року Повітряні сили збили 13 ударних БпЛА типу “шахед”. У Запорізькій області збито 7 з них. Дрони були запущені з Криму.

Про це повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук у п’ятницю, 5 квітня.

Вночі армія РФ здійснила атаку, використовуючи дві зенітні ракети систем С-300/С-400 та три балістичні ракети типу “Іскандер-М”.

Відомо, що ракети “Іскандер-М” були запущені з Бєлгородської області Російської Федерації. Також ворог атакував Україну 13 ударними безпілотниками “Shahed-131/136” мису Чуда Кримського півострова.

Силам Повітряних Сил ЗС України вдалося збити всі 13 “шахедів” у Запорізькій, Одеській та Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, у Запоріжжі зустріли військових строкової служби, які звільнилися в запас. Захисників нагородили за мужність та стійкість.