Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі строковики повернулися додому та отримали нагороди (ФОТО)

Запорізькі строковики повернулися додому та отримали нагороди (ФОТО)

Запорізькі строковики повернулися додому та отримали нагороди (ФОТО)

Фото: Іван Федоров

У Запоріжжі зустріли військових строкової служби, які звільнилися в запас. Захисників нагородили за мужність та стійкість.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Більше двох років військові строкової служби захищали Україну від російських окупантів. Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення строковиків у запас.

Тому вже сьогодні очільник ЗОВА та командир військової частини 3033 Нацгвардії зустріли в Запоріжжі та нагородили українських бійців.

“Вони опинилися в епіцентрі загальнодержавної місії – боронити Україну від ворога. Кожному з них довелося не просто швидко вчитися, а працювати на стратегічних об’єктах. За цей час вони довели, що є справжніми героями нашої рідної України. Дякую за мужність і стійкість служити державі до кінця”, – каже Іван Федоров.


Як ми писали раніше, 7 березня Президент України підписав указ про демобілізацію строковиків. Повернутися додому військові зможуть у квітні-травні цього року.